RUIMTE IN JE HUIS EN HOOFD!

Word je geleefd door je huis(houden)? Voel je dat je de hele dag bezig bent met huishouden en opruimen? Wil je weer eens een moment op de dag ervaren dat je vindt dat je mag zitten, zonder schuldgevoel, met een tijdschrift en een kop koffie?

Bij dit pakket gaan we verder kijken dan opruimen alleen. Waardoor is het zover gekomen? We gaan ervoor zorgen dat er structuur blijft in het opruimen en organiseren van jouw huishouden.Resultaat: alles loopt weer op rolletjes! Er blijft tijd over voor ontspanning!

Wat gaan we doen!
495,-

(Prijzen zijn excl. btw en inclusief km vergoeding tot 25 km)

Uiteraard kun je ook losse uren afnemen. We kijken samen hoeveel uren er nodig zijn en wat nodig is om je weer thuis te laten voelen in je eigen huis! Daarbij zal je overzichtelijke opdrachten en technieken meekrijgen voor een blijvend resultaat. Hiervoor reken ik een uurtarief van € 60 excl. btw.

Zie je het al voor je hoe je huis eruitziet en aanvoelt als we klaar zijn?
Kijk naar wat het jou gaat opleveren. Meer Ruimte daardoor meer Rust daardoor een gevoel van meer tijd ervaren voor de dingen die er echt toe doen in jouw leven!

Ik ben mij ervan bewust dat het aanstellen van een professional organizer enige moed vereist. De klant mag ervan uitgaan dat alle (gevoelige) informatie discreet behandeld wordt.

Ja, dit wil ik!